Opbevaring af sommer- og vinterdæk i Randers

Har du ikke plads til at opbevare dine sommer- og vinterdæk, når de ikke sidder på bilen? Så tilbyder Bilcenter-Randers opbevaring af dine dæk. Hos os kan du være sikker på, at dine dæk bliver opbevaret tørt på et sikkert sted. Du kan derfor trygt overlade dine dæk hos os, så du selv sparer pladsen og bøvlet ved at have dem opbevaret.

Billigt hjulskifte og opbevaring

Hvis du får lavet service på din bil efter forskrifterne hos Bilcenter-Randers, så tilbyder vi gratis opbevaring af hjul.

Hvis du derimod blot ønsker at gøre brug af vores tilbud om hjulskifte og opbevaring koster det 249 kr. pr. sæson at få opbevaret dine dæk.

Vi tilbyder også at vaske dine fælge inden, at de bliver opbevaret. Det koster 200 kr. pr. sæt hjul.

Vær på forkant med nedslidte dæk

Når du opbevarer dine vinterdæk eller sommerdæk hos Bilcenter-Randers tjekker vi altid dybden på dækmønsteret inden, at vi monterer dækkene på bilen igen. Hvis dækket er nedslidt, tager vi kontakt til dig, så du er informeret inden det aftalte hjulskifte. På den måde er du sikker på, at du overholder lovgivningen og derfor trygt kan køre videre.

Er du interesseret i at høre mere?

Så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 86 40 20 86 til en uforpligtende snak om dine muligheder for hjulskifte og opbevaring hos os. Du kan også nemt selv bestille tid via vores online booking system, hvor du kan vælge, hvornår det passer dig at køre forbi vores værksted og få foretaget et dækskifte. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores værksted i Randers.